CBG Collegedag 2017: Dilemma's
 

Woensdag, 7. Juni 2017

CBG Collegedag 2017: Dilemma's

Bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) komen regelgeving en wetenschappelijke vernieuwing samen. Een punt waarop gemakkelijk dilemma's ontstaan en waar het lastig is om keuzes te maken. ‘Dilemma's’ is het thema van de CBG Collegedag 2017, die gehouden wordt op 7 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.

Schrijf u nu in voor de CBG Collegedag op woensdag 7 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de website van de CBG Collegedag 2017 staat het volledige programma. Hier kunt u zich aanmelden voor  de Collegedag en/of de afscheidsreceptie van Bert Leufkens en alvast een keuze maken voor het middagprogramma.

 

Contact :  Jaarbeurs in Utrecht
 
Inschrijving is mogelijk tot 31 mei 2017.
 
 

Ardena Logo

Ardena Bioanalytical Laboratory is a knowledge driven organisation with an enthusiastic team of highly qualified personnel collaborating in a professional and informal atmosphere to satisfy customer needs. To support the increasing growth of the organization, we are currently looking for a

QA Officer (GLP)

For further information, please contact Karel de Jonge, 0592 344 211. Send your CV with a short introduction to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or PO Box 232, 9400 AE Assen.

 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap