Selecteer de taal

DARQA ICT: sparren over ICT
 

Vrijdag, 12. Juli 2019, 13:00 - 18:00

De DARQA ICT-commissie organiseert een meeting om te sparren over ICT in de life science industry. Tijdens deze middagbijeenkomst zullen enkele ICT-minded DARQA-leden vragen beantwoorden en de discussie aangaan op het gebied van ICT. Aan bod komt onder meer:
  • Cloud computing
  • CSV binnen GCP
  • Qualification equipment/software. Vanuit GAMP5 is bekend hoe documentatiestructuur eruit ziet, maar welke items er precies gevalideerd dienen te worden blijft onduidelijk/onderbelicht. Zeker voor kleine labs met een beperkte ICT afdeling is dit een zeer lastig en steeds terugkerend onderwerp. Voorbeelden van wat en hoe software gevalideerd kan/moet worden.
  • Het gebruik van een Electronic lab notebook in een GLP-omgeving. Kan dit wel?
  • Uitvoeren van Audit Trail reviews en welke tools zijn beschikbaar voor selectie/filtering?
  • Hoe om te gaan met en kwalificeren van nieuwste technologiën in GxP omgeving: wifi/bluetooth/G4/G5/tablets/smartphones/cloudopslag.
  • Risico’s en kwalificatie-eisen mbt outsourcen van IT services voor dataopslag, applicaties, hardware/infrastructuur. Hoe kwalificeer je infrastructuur en welke onderdelen: routers, switches, hubs, bekabeling, firewalls enz.?
Dus heb je vragen waar je antwoord op wilt hebben, of inzichten die je wilt delen, kom dan op 12 juli a.s. naar Amersfoort.
 
Programma
13.00 uur Inloop en ontvangst
13.30 uur Sparren over ICT
17.00 uur Borrel
 
Deelname
Deelname voor leden van DARQA is gratis.
 


Locatie :  Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort
3818 LH
NL
http://www.eenhoornamersfoort.nl/
 
Registraties zijn nu gesloten
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties