Selecteer de taal

DARQA webinar: Kwaliteit – overal en altijd (deel 2)
 

Vrijdag, 22. Mei 2020, 14:00 - 15:00

In de eerste webinar met de titel “Kwaliteit – overal en altijd” die gehouden is op 24 april jl. hebben we gekeken naar wat kwaliteit nou eigenlijk is en deelnemers gevraagd om ons hun definitie van kwaliteit toe te sturen.

We hebben ook gekeken naar hoe kwaliteit tot uiting komt in andere branches dan de life science industrie.

Verder hebben we het gehad over wat voor invloed veranderingen in een bedrijf, zoals bijvoorbeeld een reorganisatie, kunnen hebben op hoe er met kwaliteit omgegaan wordt. Hoe ga je om met de angst die een verandering met zich mee brengt en welke risico’s loop je bij een verandering?

In deel 2 van deze reeks, die weer toegankelijk is voor DARQA-leden en ook als losstaand webinar te volgen is, gaan we aan het werk met het in kaart brengen van risico’s die een verandering met zich mee brengt door middel van Failure Mode and Effect Analysis (FMEA). Deelnemers aan de webinar krijgen de oefening toegestuurd nadat zij zich hebben ingeschreven voor deelname.

 

Locatie
Webinar

 

Programma
14.00 - 14.10 uur        Frans Leijse: samenvatting eerste webinar
14.10 - 15.00 uur        Brenno de Winter/Hans de Raad: uitwerking FMEA-oefening

 

Deelname
Deelname voor leden van DARQA is gratis. Na inschrijving voor deelname ontvang je de inloggegevens en FMEA-oefening per email.

 

Contact :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

Advertentie Apotheek A15

 

Apotheek A15

Apotheek A15, een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht, zoekt een (ziekenhuis-)apotheker met brede en diepgaande kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en -borging voor de functie:

Hoofd Quality Assurance

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 25 juli 2024 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Kemper, Algemeen Directeur, telefoon: 0183-820800.

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties