Selecteer de taal

DARQA webinar: Remote site audits
 

Vrijdag, 09. Oktober 2020, 14:00 - 15:00

Op vrijdag 9 oktober 2020 organiseert DARQA een webinar over “remote site audits”: het op afstand uitvoeren van een audit op een lokatie waar klinisch onderzoek wordt uitgevoerd.

Als gevolg van het rondwarende Coronavirus is het zo goed als onmogelijk geworden om nog on-site audits uit te voeren zoals GCP (Good Clinical Practice) voorschrijft. Dat betekent dat er andere manieren om die audits – op afstand – uit te voeren gevonden moeten worden. Daarbij moet rekening worden gehouden met andere wet- en regelgeving en moet gebruik worden gemaakt van andere audit technieken en nieuwe technologiën. Een veranderde mindset bij zowel de auditee als de auditor zijn ook onontbeerlijk.

In deze brainstormsessie gaan we, onder begeleiding van een aantal ervaren GCP-auditors, bespreken welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn wat betreft het uitvoeren van audits op afstand in de USA, Europa en in de rest van de wereld.

Uiteraard is er tijdens de webinar voldoende gelegenheid om vragen te stellen en/of je eigen ervaringen te delen.

 

Programma

Brainstormsessie onder begeleiding van Coree Forman (consultant), Frank Smeets (farmaceutisch bedrijf), Ilonka Schoester (CRO) en Karin Baas (consultant).  

 

Deelname

Deelname voor leden van DARQA is gratis.

Aan dit evenement kunnen niet-DARQA-leden deelnemen na overschrijving van € 25,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. Webinar Remote Site Audits 9 okt en NAAM. De overschrijving van € 25,- moet uiterlijk woensdag 7 oktober 2020 ontvangen zijn door DARQA.

 
Registraties zijn nu gesloten
 
 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties