Selecteer de taal

DARQA webinar “Pharmacovigilance for Non-PV QA”
 

Vrijdag, 30. April 2021, 14:00 - 15:30

Het DARQA-bestuur nodigt je uit voor deelname aan een webinar met als titel:

 

“Pharmacovigilance for Non-PV QA”

 

Op vrijdag 30 april 2021 zal er een webinar plaatsvinden waarin Sarah Mills, Senior Manager Global Quality bij PRA Health in Engeland ons begeleidt in het pharmacovigilantieproces zoals je dat kunt tegenkomen bij het auditen van bijvoorbeeld onderzoekslokaties in klinisch onderzoek. Sarah heeft ruime ervaring op het gebied van pharmacovigilantie, opgedaan in het uitvoeren van supplier audits, interne PV system audits, support van PV audits uitgevoerd door klanten en met de ondersteuning van PV inspecties door overheidsinstanties.

 

In dit webinar wordt een overzicht gegeven van wat pharmacovigilantie betekent voor GCP QA managers die zich niet specifiek bezig houden met PV concepten en processen maar wel regelmatig pharmacovigilantie-aspecten tegenkomen in hun werk als auditor.

 

Programma

Presentatie door Sarah Mills met QA en discussie

 

Deelname

Deelname voor leden van DARQA is gratis. Aan dit evenement kunnen niet-DARQA-leden deelnemen na overschrijving van € 25,- op de bankrekening van DARQA NL 61 ABNA 0245 9984 46 o.v.v. Webinar Non-PV QA en NAAM. De overschrijving van € 25,- moet uiterlijk woensdag 28 april 2021 ontvangen zijn door DARQA.

 

Contact :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Registraties zijn nu gesloten
 
 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties