ACRON Lustrumcongres
 

Maandag, 22. Juni 2015

 Acron

Good Flight Practices: proces of mens, wie houdt ons in de lucht?

Sinds het derde lustrum organiseert de ACRON jaarlijks een symposium waarbij controversiële onderwerpen en/of sprekers niet gemeden worden. Nationale en internationale sprekers, uit klinisch onderzoek en uit de luchtvaart, zullen ervaringen delen ten aanzien van veiligheid en risico management.

Twee industrieën die moeten werken volgens strikte wetgeving en procedures, zonder de menselijke factor, common sense en eigen inschatting uit het oog te verliezen. Hoe ga je daarmee om en wat kunnen we van elkaar leren?

De dag heeft als doel om zowel de menselijke als de procesmatige kant te belichten in ons streven naar veiligheid; uiteraard is er alle ruimte om met collega’s van gedachten te wisselen en tijdens de afsluitende borrel gezamenlijk te proosten op het ACRON jubileum.

We nodigen u, als belangrijke relatie van de ACRON, van harte uit deel te nemen aan het lustrumsymposium op 22 juni 2015 in het Aviodrome, Lelystad.

U kunt zich inschrijven via de website: www.acronlustrum2015.nl/registreren

Kosten incl. lunch en borrel: ACRON leden €50,-, niet-leden €85,-

 

Locatie :  Aviodrome, Pelikaanweg 50, 8218 PG Luchthaven Lelystad
 
www.acronlustrum2015.nl
 
 

Ardena Logo

Ardena Bioanalytical Laboratory is a knowledge driven organisation with an enthusiastic team of highly qualified personnel collaborating in a professional and informal atmosphere to satisfy customer needs. To support the increasing growth of the organization, we are currently looking for a

QA Officer (GLP)

For further information, please contact Karel de Jonge, 0592 344 211. Send your CV with a short introduction to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or PO Box 232, 9400 AE Assen.

 

DARQA Nieuwsbrief

poppenDARQA stuurt ad hoc een Nieuwsbrief uit naar haar leden.
Ook niet-leden kunnen zich inschrijven op deze DARQA Nieuwsbrief

Aanmelden voor de DARQA Nieuwsbrief

 

Presentaties

taartstukU kunt presentaties en andere belangrijke documenten downloaden

Downloaden van presentaties

 

Lid worden van DARQA?

lidwordenWordt ook lid van DARQA waar alle belangengroepen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen op het gebied van regelgeving, goede praktijken en ontwikkelingen.

Aanmelden voor lidmaatschap